Okurky s tuňákovým krémem
Plněné okurky tuňákovým krémem máte hned hotové a chutnají naprosto skvěle.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
2 ksokurka salátová
100 gsýr lučina
150 gtuňák ve vlastní šťávě
1 polévková lžícešťáva citronová
1 hrstořechy vlašské
1 špetka
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.
Maso necháme okapat, pak ho v misce smícháme se sýrem, mletými vlašskými ořechy a směs ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
2.
Okurky oloupeme a pokrájíme na menší špalíčky, které částečně vydlabeme tak, aby zůstalo dno.
3.
Do okurkových mističek nastříkáme zdobičkou tuňákový krém a každý kousek ozdobíme lístkem petrželky.
Hodnotit recept: