Aioli dresink | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Aioli dresink

20 min. | zálivka | 215 kJ/porce | 6 porcí

Tahle klasická omáčka se hodí k jakýmkoli listovým salátům. Ovšem klidně ji použijte i jiné zelenině.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
2 ks
4 stroužekčesnek
2 polévková lžíceolej olivový
0.5 kscitrón
1 špetkapepř černý mletý
1 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Ve větší misce utřeme žloutky, sůl, pepř, citrónovou šťávu a prolisovaný česnek do pěny.

2.

Postupně přidáme olej (po kapkách) a hmotu spojíme.

3.

Aby se zabránilo tomu, aby se omáčka srazila, olej a žloutky vyberte dříve z chladničky a nechte je při pokojové teplotě stát, aby získali stejnou teplotu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě…

Lucie Vondráčková (39) se netají tím, že nedokáže jen tak sedět s rukama v klíně. Po rozvodu s hokejistou…

celý článek »

Svět

Brexitová dohoda je na světě. Johnson se…

Británie a Evropská unie se dohodly na podmínkách brexitu. Informovali o tom ve čtvrtek na twitteru…

celý článek »

Politika

Babiš zavřel svou luxusní restauraci na…

Na začátku roku ztratila jednu ze dvou Michelinských hvězd, teď luxusní restaurace Paloma premiéra…

celý článek »

Ostrava

Dívka při hře Ponorka spadla ze žíněnky…

Čtyřletý kriminál hrozí učiteli Samueli C. (43) z Ostravska. Pro studenty prvního ročníku připravil…

celý článek »