Aioli dresink | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Aioli dresink

20 min. | zálivka | 215 kJ/porce | 6 porcí

Tahle klasická omáčka se hodí k jakýmkoli listovým salátům. Ovšem klidně ji použijte i jiné zelenině.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
2 ks
4 stroužekčesnek
2 polévková lžíceolej olivový
0.5 kscitrón
1 špetkapepř černý mletý
1 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Ve větší misce utřeme žloutky, sůl, pepř, citrónovou šťávu a prolisovaný česnek do pěny.

2.

Postupně přidáme olej (po kapkách) a hmotu spojíme.

3.

Aby se zabránilo tomu, aby se omáčka srazila, olej a žloutky vyberte dříve z chladničky a nechte je při pokojové teplotě stát, aby získali stejnou teplotu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz