Šlehačková bublanina s ovocem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Šlehačková bublanina s ovocem

35 min. | dezert | 1 125 kJ/porce | 12 porcí

Je jemná, vláčná a naprosto dokonalá! Můžete do ní přidat jakékoli letní ovoce, které máte rádi.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
3 ksvejce (L)
1 hrnekcukr krupice
2 hrnekmouka polohrubá
1 balíčekprášek kypřící do pečiva
1 špetkasůl
1 kelímeksmetana ke šlehání
3 hrnek
1 hrstcukr moučka

na formu

1 polévková lžícetuk

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 25
1.

Do mísy vyklepněte vejce, nasypte cukr a vyšlehejte do bílé pěny. Přisypte mouku s kypřicím práškem a špetkou soli, vlijte smetanu a promíchejte.

2.

Vyšší plech vymažte a vysypte moukou a vlijte na něj těsto. Posypte ovocem a pečte dorůžova asi 25 minut.

3.

Zkontrolujte špejlí, jestli se těsto nelepí. Vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Podávejte poprášené moučkovým cukrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz