Tuňáková pomazánka s koprem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tuňáková pomazánka s koprem

22 min. | pomazánka | 409 kJ/porce | 3 porce

Nasládlé mascarpone zjemní rybí chuť i štiplavost citronu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 konzervatuňák v oleji
0.5 šáleksýr mascarpone
2 polévková lžíceolej olivový
1 kscibule jarní
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkašťáva citronová
3 polévková lžícepetrželka nasekaná
3 polévková lžíce

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 12
1.

Tuňáka slijte, ale olej nechte zatím stranou.

2.

Pak ho smíchejte s mascarpone, olivovým olejem, posekanou cibulkou, citronovou šťávou, petrželkou, 2 lžícemi kopru a ochuťte solí a pepřem, případně přidejte olej.

3.

Nechte uležet v lednici do druhého dne, pak zdobte zbývajícím koprem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz