Zapečený bůček na houbách
Zkuste připravit vepřový bůček s houbami. Zapečený v troubě a s bramborami chutná výtečně.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Bůček upečte, nechejte vychladnout a nakrájejte na plátky.
Sušené houby namočte ve vodě a chvilku duste. Do pekáče nebo zapékací misky klaďte vrstvu bůčku, na to vrstvu hub, posypejte nastrouhaným sýrem, osolte, opepřete. Střídejte, dokud máte suroviny.
Na závěr zalijte šťávou z vypečeného bůčku a vodou, ve které jste vařili houby, a dejte zapéct do trouby. zalijeme šťávou z vypečeného bůčku a vodou, v které jsme vařili houby, a dáme zapékat do trouby.
Po 20 minutách zalijte vejci rozkvedlanými v trošce mléka a zapékejte ještě 15-20 minut. Podávejte s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Hodnotit recept: