Bramborák s libečkem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s libečkem

25 min. | hlavní chod | 311 kJ/porce | 6 porcí

Proč nedat do klasického bramboráku koření, které ho krásně provoní a dodá mu zvláštní chuť?

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
500 gbrambory
2 stroužekčesnek
1 ksvejce
1 svazeklibeček
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Do mísy nastrouhejte brambory, přidejte sůl, pepř, vejce, prolisovaný česnek a nasekaný libeček.

2.

Těsto vstřebá asi polovinu chuti, můžete tedy kořenit víc, než jste zvyklí, aby měl bramborák chuť.

3.

Promíchejte a nechte stát. Po chvíli slijte vodu, kterou brambory pustily.

4.

Na pánvi rozpalte sádlo, nejlépe kachní nebo husí, a bramboráky z obou stran opečte tak, aby byly zlaté.

5.

Dejte je na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz