Rukolový salát s červeným rybízem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rukolový salát s červeným rybízem

10 min. | salát | 672 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Rukolový salát

Osvěžující salát z rukoly, podávaný s rybízem a medem, ozdobený hoblinkami parmazánu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
100 grybíz
150 grukola
50 gsýr parmezán

zálivka

1 lžícemed

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Oprané a omyté listy rukoly poskládejte do misky.

2.

Přidejte kuličky rybízu a nechte v lednici prochladit.

3.

Před podáváním navrch nastrouhejte parmazán a přidejte lžíci medu – ideální jako osvěžující letní večeře.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Světové celebrity

Zanedbaná Britney Spearsová děsí! Někdejší…

Někdejší devadesátková legenda a vlhký sen každého (dospívajícího) muže Britney Spearsová (38) to…

celý článek »

Svět

Drtivé vítězství a rychle pryč z EU. Johnson…

Předčasné britské volby mají dle odhadů naprosto jasného vítěze. Premiér Boris Johnson dotáhl konzervativce…

celý článek »

České celebrity

Krása dcer Miroslava Vladyky bere dech!…

Herec Miroslav Vladyka (60) je pořádný šprýmař, a tak nedávno na premiéře objímal a pusinkoval mladou…

celý článek »

Ostrava

Držel jsem jeho srdce v rukou: Chirurg Mitták…

Žena s průstřelem hlavy, muž s ránou těsně u srdce, zmatek a panika. Doktor Marcel Mitták (48) z FN…

celý článek »