Rukolový salát s červeným rybízem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rukolový salát s červeným rybízem

10 min. | salát | 672 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Rukolový salát

Osvěžující salát z rukoly, podávaný s rybízem a medem, ozdobený hoblinkami parmazánu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
100 grybíz
150 grukola
50 gsýr parmezán

zálivka

1 lžícemed

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Oprané a omyté listy rukoly poskládejte do misky.

2.

Přidejte kuličky rybízu a nechte v lednici prochladit.

3.

Před podáváním navrch nastrouhejte parmazán a přidejte lžíci medu – ideální jako osvěžující letní večeře.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz