Pistáciový krém
I tradiční linecké můžete letos nějak obzvláštnit. Třeba tak, že ho naplníte krémem s pistáciovou příchutí, povrch polijete čokoládou a posypete nasekanými nesolenými pistáciemi.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
krém
1 balíčekpudink
500 mlmléko
150 gcukr krupice
250 gtuk hera
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Svařte mléko s cukrem, přidejte pistáciový pudink rozpuštěný v troše studené vody a společně vařte do zhoustnutí.
2.
Hotový pudink nechte zchladnout na pokojovou teplotu.
3.
Následně přidejte změklou máslovou Heru a dobře zašlehejte.
4.
Před plněním nechte krém asi hodinu vychladit v lednici.
Hodnotit recept: