Kávový krém s bílou čokoládou
Cukroví naplněné máslovým krémem s bílou čokoládou, vonícím vanilkou a kávou, ocení nejen milovníci tohoto nápoje.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
krém
1 kspudink vanilkový
1 lžičkakáva instantní
100 gcukr krupice
100 gčokoláda bílá
250 gmáslo
300 mlmléko
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Z mléka, pudinkového prášku a cukru svařte hustý pudink.
2.
Nechte ho chvilku chladnout, pak do něj zašlehejte na kostky nakrájenou čokoládu.
3.
Až bude mít pudink pokojovou teplotu, po částech do něj opatrně zašlehejte máslo.
4.
Krém nechte ztuhnout v lednici a pak už můžete plnit upečené cukroví.
Hodnotit recept: