Kapr na rajčatech | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapr na rajčatech

40 min. | hlavní chod | 15 452 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Kapr na rajčatech

Smažený kapr podušený v omáčce z rajčat, vína, citronové šťávy a bobkového listu. Podáváme s pečivem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,5 kscitrón
1 lžícemouka hladká
1 kskapr
1 kslist bobkový
1 špetkasůl
2 kscibule kuchyňská
200 mlvíno červené
3 lžíceolej
3 ksrajčata

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Očištěného kapra naporcujte, osolte a zaprašte hladkou moukou.

2.

Na rozpáleném oleji usmažte rybu z obou stran.

3.

Přeložte ji na talíř a ve výpeku osmažte nadrobno nakrájenou cibuli.

4.

Přidejte oloupaná a nakrájená rajčata, bobkový list a duste doměkka.

5.

Zalijte vínem, ochuťte citronovou šťávou, vložte osmažené porce kapra.

6.

Ještě asi 10 minut duste.

7.

Podávejte s pečivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 481,7kJ 15 451,9kJ
Bílkoviny 12,6g 405,8g
Tuky 6,2g 198,1g
Sacharidy 1,3g 42,1g
Cholesterol 54,5mg 1 750mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz