Dušené bílé zelí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené bílé zelí

25 min. | příloha | 171 kJ/porce | 6 porcí

Dokážete si představit pečínku bez zelí? My jen těžko. A to domácí chutná nejlépe.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 hlávkazelí bílé
1 ksbrambory
1 kscibule kuchyňská
1 polévková lžícesádlo
1 lžičkakmín celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Cibuli oloupejte, nakrájejte a osmahněte na sádle.

2.

Přidejte zelí, okmínujte, osolte a podlijte vodou.

3.

Zelí duste pod pokličkou, dokud nezměkne. Nakonec zahustěte bramborou a můžete osladit.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz