Kuře á la kachna | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuře á la kachna

55 min. | hlavní chod | 1 623 kJ/porce | 4 porce

Jednoduchý a oblíbený recept, který udělá radost všem, kteří kachnu sice milují, ale je pro ně až moc tučná. A ještě jedno plus tahle variata má, je rychle hotová.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kskuře
1 kscibule kuchyňská
2 ksjablko
1 lžičkasůl
1 lžičkapepř černý celý
1 hrnekpivo černé

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 45
1.

Kuře osolte a opepřete, posypte kmínem.

2.

Cibuli nakrájejte na kolečka, stejně tak jablka a vložte dovnitř kuřete.

3.

Část cibule rozložte pod kuře.

4.

Dejte péct. Při pečení podlévejte šťávou a pivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Vánoční zprávy

Přísný otec William zakázal Charlotte dárek…

Vánoce se nezadržitelně blíží a i královská princátka vyslovila přání, co by ráda našla pod stromečkem.…

celý článek »

Komentáře

Komentář: Exhibicionista protlačil svůj…

Starosta Řeporyjí za ODS a bulvární novinář Pavel Novotný protlačil svůj „slavný“ pomník vlasovcům…

celý článek »

Světové celebrity

Celebritní opilci 2019: Zombie výrazy i…

I takové dny jsou... Když se sejde dobrá parta, nebo vám lijí jednu skleničku za druhou, je snadné…

celý článek »

VIP sport

Bijec Vémola s Lelou: poslední přípravy…

Zápas století pro Karlose Vémolu sice nedopadl, jak si přál, přesto si nenechává kazit radost z toho,…

celý článek »