Karbanátky s vídeňským salátem
Tajemství šťavnatých karbanátků se skrývá mimo jiné v tom, jakou strouhanku na ně použijete.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
salát
podle chuti
Postup přípravy
Brambory uvařte ve slupce, vhoďte je do studené vody a oloupejte. Na zálivku smíchejte hořčici, ocet, sůl, pepř a olej, vlijte ji na brambory, posypejte posekanou pažitkou a cibulkou.
Toustový chléb rozsekejte v robotu na drobečky. Maso smíchejte se všemi surovinami a drobky přidávejte po troškách, až vznikne hmota, kterou můžete dobře tvarovat rukama.
Karbanátky udělejte uprostřed trochu tenčí, protože se jim při opékání střed zvedne. Opékejte je na oleji z obou stran.
Do salátu přidejte nakrájené ředkvičky a můžete podávat.
Hodnotit recept: