Italská sekaná | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Italská sekaná

95 min. | hlavní chod | 904 kJ/porce | 6 porcí

Nelekněte se hrubší struktury sekané, ta je v receptu schválně proto, abyste si při jídle mohli užívat její jednotlivé součásti.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
500 gmaso mleté hovězí
500 gmaso mleté vařené
3 ksvejce
100 gkapary
100 gcibule kuchyňská
100 gsýr strouhaný
100 gpaprika zelená
3 stroužekčesnek
3 polévková lžícepetržel
1 polévková lžíceoregáno
1 polévková lžícebazalka sušená
1 lžičkasůl
50 mlprotlak rajčatový
5 plátekchléb toastový

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 75
1.

Ve velké míse smíchejte maso, vejce, drobečky, sýr, kapary, papriku, utřený česnek, posekané bylinky a sůl.

2.

Hmotu zpracovávejte rychle, nejlépe velkou vidličkou nebo vařečkou. Hlavní je nezpracovávat maso moc dlouho, protože se z něj začne uvolňovat tuk, a sekaná by pak byla tuhá a suchá.

3.

Šišku vložte do vymazané chlebíčkové formy a povrch potřete rajským protlakem. Pečte 1 hodinu a 15 minut.

4.

Před podáváním nechte sekanou 15 minut stát, aby se při krájení nerozpadala.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz