Krevety s mangem
Špízy z manga, plátků limetky, krevet marinovaných v limetkové šťávě, oleji, česneku a sekaném koriandru. Podáváme s dipem a pečivem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
omáčka
Postup přípravy
Koriandr nasekejte najemno, česnek prolisujte.
Smíchejte sekaný koriandr, limetkovou šťávu, sůl, pepř, olej a česnek.
Krevety promíchejte v marinádě a nechte je asi hodinu uležet.
Mango oloupejte, dužninu zbavte pecky a nakrájejte na kousky.
Krevety nechte okapat a napichujte je na špejle střídavě s mangem a s plátky limetky.
Grilujte po každé straně 3–5 minut.
Přísady na dip (omáčku) smíchejte.
Dip podávejte ke krevetám.
Hodnotit recept: