Pomazánka s lososem a koprem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pomazánka s lososem a koprem

10 min. | pomazánka | 549 kJ/porce | 4 porce

Uzený losos a kopr je prostě sázka na jistotu!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 glosos
100 glosos uzený
200 gsýr čerstvý smetanový
1 polévková lžícešťáva citronová
2 polévková lžícekopr čerstvý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Vařeného nebo pečeného lososa rozmixujte s citronovou šťávou a smetanovým sýrem. Pak přimíchejte na kousky natrhaného uzeného lososa a najemno nasekaný kopr.

2.

Podle chuti případně osolte, ale počítejte s tím, že uzený losos už slaný je. Podávejte na křupavé bílé bagetě ozdobené kouskem citronu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Události

Cirkus Berousek k vám nepřijede. Principál…

Jedna cirkusová legenda končí. Tedy alespoň částečně. „Kočovat už nebudu,“ řekl Blesku Jiří Berousek…

celý článek »

České celebrity

Je ještě krásnější! Dominika Gottová prošla…

Kdepak troska! Smrt tatínka, nevěra, dluhy a krach manželství. Jeden by se pod tíhou tolika problémů…

celý článek »

StarDance

Minulost finalistky StarDance Veroniky Kubařové:…

Křehká, něžná, cudná princeznička. Tak působí ve StarDance Veronika Khek Kubařová (32). Rozbalit…

celý článek »

NHL

Voráček a spol. v šoku! Mladý spoluhráč…

Hokejisty Philadelphie i s českým útočníkem Jakubem Voráčkem zasáhla krutá zpráva. Talentovanému…

celý článek »