Buřty na černém pivě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Buřty na černém pivě

60 min. | chuťovka | 3 987 kJ/porce | 4 porce

Pivo a buřty jsou nerozlučná dvojka a snoubí se skvěle i v kuchyni. S trochou česneku a cibule z nich vykouzlíte dokonalou lahůdku.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
8 ksšpekáček
2 kscibule kuchyňská
6 stroužekčesnek
250 mlpivo černé
1 polévková lžícemed
5 polévková lžíceprotlak rajčatový

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Špekáčky podélně rozřízněte, ale nedokrojte je úplně – mají zůstat stále spojené.

2.

Do zářezu vetřete prolisovaný česnek ochucený trochou soli a vložte plátky cibule. Pak buřty naskládejte do zapékací mísy.

3.

Smíchejte med, rajčatový protlak a tmavé pivo, důkladně promíchejte a směs nalijte na špekáčky.

4.

Pečte je v troubě 20–30 minut. Výbornou přílohou bude křupavé domácí pečivo.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz