Domácí jahodový topping | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí jahodový topping

35 min. | marmeláda | 1 902 kJ/porce | 5 porcí | Vegetariánské jídlo

Je božský na zmrzlinu, na dezerty i jen tak na čerstvé pečivo. Připravte si domácí jahodový topping.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
650 gjahody čerstvé
200 mlvíno růžové
500 gcukr želírovací

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Jahody omyjeme, osušíme a pokrájíme na menší kousky.

2.

Ve velkém hrnci důkladně promícháme jahody s vínem, přidáme želírovací cukry a za stálého míchání přivedeme k varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

3.

Čistou lžíci sebereme z hladiny pěnu a topping ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a necháme 5 minut stát na víčku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz