Mrkvový koláč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvový koláč

Mrkvový koláč

Koláč z nastrouhané mrkve, mouky, rozinek, vajec a skořice. Podáváme s čokoládovou nebo citronovou polevou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
750 mlmrkev

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 50
1.

Očištěnou mrkev nastrouhejte na jemném struhadle.

2.

Do větší mísy vsypejte mouku s práškem do pečiva, cukr rozinky, skořici a sůl.

3.

Přidejte strouhanou mrkev, 3 vejce a olej, důkladně promíchejte.

4.

Těsto vlijte do formy vymazané tukem a vysypané moukou.

5.

Dejte péct do předehřáté trouby.

6.

Po vychladnutí můžete moučník ozdobit čokoládovou nebo citronovou polevou a kuličkami z mrkve.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Peníze

Nevíte si rady s příspěvky od státu? Na…

Je to tady! Dnešním dnem začíná další ročník unikátního projektu Blesku Odborníci na telefonu.…

celý článek »

Události

Ochutnali jsme pro vás jedovaté houby. Nehledejte…

Houbařská sezona stále nekončí, jsou přesvědčeni experti z  České mykologické společnosti. Blesk…

celý článek »

MMA

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali…

Král českého MMA. Vznešené označení si Karlos Vémola rozhodně nevydobyl jen sportovními kvalitami,…

celý článek »

Velká pardubická

Tragická dohra Velké pardubické: Zůstaneš…

129. ročník Velké pardubické dokončilo pouze 12 z dvaceti startujících koní, pro jednoho šlo o poslední…

celý článek »