Rozpečený plněný bochník | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rozpečený plněný bochník

40 min. | chuťovka | 7 kJ/porce | 6 porcí | Vegetariánské jídlo

Znovu rozpečený bochník chleba naplněný sýrem a bylinkami chutná božsky a vypadá nádherně. Klidně do něj vložte i šunku, fantazii se meze nekladou!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kschléb
350 gsýr eidam plátky
2 hrstpetrželka nasekaná

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Chléb podélně i napříč rozřežte do hloubky tak, abyste neprořízli spodní kůrku.

2.

Přeložte ho na velký list alobalu a do otvorů v bochníku opatrně natlačte plátky sýra. Jejich velikost vždy upravte podle hloubky a šířky řezu. Přidejte nasekanou pažitku.

3.

Povrch naplněného bochníku potřete rozpuštěným máslem, celý chleba zabalte do alobalu a v troubě vyhřáté na 180 °C ho pečte asi 15 minut.

4.

Pak alobal rozbalte a dopékejte ještě asi 5 minut, sýr se musí roztéct.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz