Nádivka s játry a vínem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nádivka s játry a vínem

20 min. | nádivka | 2 340 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Ilustrační foto

Nádivka z cibule osmažené na tuku, mletého masa, petrželové natě, vína a jater. Dokořeníme mletou paprikou a nádivkou plníme kachnu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 špetkapaprika mletá
1 kscibule kuchyňská
1 lžícenať petrželová
1 špetkasůl
100 gkachní játra
2 lžícetuk
2 lžícevíno červené
200 gtelecí maso

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Játra pokrájejte na malé kousky.

2.

Nadrobno nakrájenou cibuli opražte na tuku.

3.

Přidejte pomleté maso, sůl, papriku, posekanou nať, víno a nakonec játra.

4.

Promíchejte a naplňte kachnu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 492,7kJ 2 340,4kJ
Bílkoviny 12,6g 59,9g
Tuky 6,2g 29,3g
Sacharidy 2,8g 13,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz