Velikonoční nádivka s játry | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Velikonoční nádivka s játry

20 min. | nádivka | 2 600 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Nadívaní kachna

Nádivka z housek, cibule, mletých jater, másla a petrželové natě. Dochucená zázvorem a muškátovým oříškem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 špetkasůl
1 lžícemáslo
1 špetkazázvor mletý
1 špetkaoříšek muškátový mletý
1 lžícenať petrželová
100 gvepřová játra
2 kshouska
2 kscibule kuchyňská
3 lžícemléko

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Housky pokrájejte na kostičky, navlhčete mlékem.

2.

Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, pomletá játra, rozpuštěné máslo a posekanou nať.

3.

Osolte, okořeňte zázvorem, muškátovým oříškem a dobře promíchejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 541,8kJ 2 600,5kJ
Bílkoviny 6,7g 32,3g
Tuky 4g 19,3g
Sacharidy 18g 86,3g
Cholesterol 78,3mg 375,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz