Velikonoční nádivka s játry
Nádivka z housek, cibule, mletých jater, másla a petrželové natě. Dochucená zázvorem a muškátovým oříškem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
1 lžícemáslo
1 špetkazázvor mletý
1 špetkaoříšek muškátový mletý
1 lžícenať petrželová
100 gvepřová játra
2 kshouska
2 kscibule kuchyňská
3 lžícemléko
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Housky pokrájejte na kostičky, navlhčete mlékem.
2.
Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, pomletá játra, rozpuštěné máslo a posekanou nať.
3.
Osolte, okořeňte zázvorem, muškátovým oříškem a dobře promíchejte.
Hodnotit recept: