Dýňové kari | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dýňové kari

40 min. | hlavní chod | 580 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Hledáte jídlo, které vás zahřeje, i když je venku hluboce pod nulou? Vrhněte se na kari!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksdýně
50 gpasta kari červená
2 kscibule červená
1 konzervamléko kokosové

podle potřeby

olej
sůl
omáčka rybí
jogurt bílý
rýže basmati

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Dýni oloupejte, očistěte, nakrájejte na kostky, osolte a dejte na plech vyložený pečícím papírem.

2.

Pečte v troubě předehřáté na 200 °C, dokud není dýně měkká.

3.

Mezitím oloupejte cibuli, nakrájejte ji na proužky a zvolna ji restujte na oleji, aby změkla a zesklovatěla, přidejte pastu a rychle ji orestujte, podlijte kokosovým mlékem, přidejte upečené kostičky dýně a chvíli povařte.

4.

Dochuťte rybí omáčkou nebo solí a podávejte s jasmínovou rýží, nebo rýží basmati. Podle potřeby zjemněte bílým jogurtem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz