Zapečené fazolky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečené fazolky

35 min. | hlavní chod | 1 053 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Zapečené fazolky

Lusky vařené v osolené vodě, zalité směsí z mléka, smetany a vajec. Podlité máslem a zapečené v troubě dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksvejce
1 lžícestrouhanka
1 špetkasůl
100 mlmléko
200 gsmetana zakysaná
3 lžícemáslo
600 glusk fazolový

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Lusky omyjte, konce odkrojte, tuhá vlákna odstraňte.

2.

Uvařte v osolené vodě.

3.

Zapékací mísu vymažte máslem, vysypejte strouhankou.

4.

Rozložte do ní scezené uvařené fazolky.

5.

Zalijte mlékem smíchaným se smetanou a s vejcem.

6.

Polijte rozpuštěným máslem a zapečte v předem vyhřáté troubě.

7.

Podávejte s uvařenými bramborami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 463,6kJ 1 053,5kJ
Bílkoviny 3g 6,7g
Tuky 8,3g 18,8g
Sacharidy 6,5g 14,8g
Cholesterol 45,8mg 104,1mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz