Bramborák s uzeninou a jarní cibulkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborák s uzeninou a jarní cibulkou

25 min. | chuťovka | 1 068 kJ/porce | 4 porce

Bramboráky nemají chybu a milují je skoro všichni

Bramborák je skvělý jako příloha ke guláši, ale když do něj přidáte uzeninu nebo uzené, pochutnáte si na něm i jen tak.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
750 gbrambory
100 guzenina
100 gmouka hladká
1 kssádlo na pečení
1 ksvejce
4 kscibule jarní
1 polévková lžícemajoránka sušená
200 mlmléko horké
4-6 stroužekčesnek
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Brambory nastrouhejte na jemném struhadle.

2.

Nechte je tři minuty stát a pak z nich vymačkejte vodu.

3.

Zalijte je horkým mlékem a přidejte ostatní suroviny kromě sádla.

4.

Promíchejte.

5.

V pánvi rozehřejte lžíci sádla.

6.

Nalijte na něj menší naběračku těsta a spodní stranou naběračky ho rozetřete.

7.

Na středním plameni smažte po obou stranách dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 303kJ 1 068,2kJ
Bílkoviny 2,4g 8,4g
Tuky 0,7g 2,6g
Sacharidy 14,6g 51,4g
Cholesterol 20,6mg 72,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz