Debrecínský hot dog | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Debrecínský hot dog

15 min. | chuťovka | 95 kJ | Americká kuchyně | 1 kus

...

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 ksbageta celozrnná
1 kspárek debrecínský

podle potřeby

slanina
hořčice
zelí čínské
cibule kuchyňská

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 5
1.

Proříznutou celozrnnou bagetku můžeme mírně nahřát v troubě.

2.

Poctivou selskou slaninu nakrájíme na proužky a opečeme na pánvi dokřupava.

3.

Poctivý debrecínský párek ohřejeme, případně můžeme opéct na pánvičce či grilu.

4.

Do pečiva vložíme párek, zakápneme hořčicí, posypeme nakrájeným čínským zelím, cibulkou a křupavou slaninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 952,6kJ 95,3kJ
Bílkoviny 6,2g 0,6g
Tuky 21,6g 2,2g
Sacharidy 1,7g 0,2g
Cholesterol 30mg 3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Překvapení ve StarDance: Soutěž první opouští…

Druhé kolo desáté řady StarDance je za námi a známe tak již i jméno prvního »odpadlíka«, a tím je…

celý článek »

Krimi

Marián jel provětrat své ferrari: Skončil…

Nehoda se stala mezi slovenskými městy Žiar nad Hronom a Žarnovicemi. Ve čtvrtek odpoledne tam havaroval…

celý článek »

Komentáře Františky

Módní téma týdne: Když to v páru neklape

Outfit se dost často lépe prezentuje sólo. Dojem z něj je minimálně čistší, styling druhého…

celý článek »

Druhá liga

Zářez na Strahově? Jihlava zuří: Rogoz a…

Zařízli nás, stěžuje si Jihlava. Šéf Vysočiny Jan Staněk na Twitteru těžce nesl druholigovou remízu…

celý článek »