Krůtí karbanátky s koriandrem a restovanou zeleninou
Připravte si lehkou večeři z krůtího masa!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscibule jarní
  1 hrstkoriandr lístky čerstvé
  1 špetkapepř černý mletý
  1 porcerajčata sušená
  1 špetkasůl
  1/2 ksšťáva citronová
  400 gmaso krůtí
  příloha
1 kskukuřice
  1 kscuketa
  1 kspaprika
  1/2 kslilek
  10 ksrajčata cherry
  Postup přípravy
Čas přípravy: 30
  1.
    Nejprve si namelte krůtí maso a pak ho smíchejte společně s nasekanou cibulkou.
2.
    Pokrájený koriandr, sušená rajčata a vše zakápněte citronovou šťávou. Celou směs osolte a opepřete a důkladně zamíchejte.
3.
    Z masové směsi vytvořte širší placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažte.
4.
    Jako přílohu zkuste restovanou zeleninu: Zeleninu nakrájejte na širší plátky, osmažte na olivovém oleji, osolte a ještě teplé podávejte jako přílohu k masu.
Hodnotit recept:


 
           
           
           
         
        