Krůtí karbanátky s koriandrem a restovanou zeleninou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí karbanátky s koriandrem a restovanou zeleninou

30 min. | hlavní chod | 2 050 kJ | 1 kus

Krůtí karbanátky s koriandrem

Připravte si lehkou večeři z krůtího masa!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kscibule jarní
1 hrstkoriandr lístky čerstvé
1 špetkapepř černý mletý
1 porcerajčata sušená
1 špetkasůl
1/2 ksšťáva citronová
400 gmaso krůtí

příloha

1 kskukuřice
1 kscuketa
1 kspaprika
1/2 kslilek
10 ksrajčata cherry

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Nejprve si namelte krůtí maso a pak ho smíchejte společně s nasekanou cibulkou.

2.

Pokrájený koriandr, sušená rajčata a vše zakápněte citronovou šťávou. Celou směs osolte a opepřete a důkladně zamíchejte.

3.

Z masové směsi vytvořte širší placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažte.

4.

Jako přílohu zkuste restovanou zeleninu: Zeleninu nakrájejte na širší plátky, osmažte na olivovém oleji, osolte a ještě teplé podávejte jako přílohu k masu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 128,7kJ 2 049,7kJ
Bílkoviny 1,3g 20,6g
Tuky 0,5g 8,1g
Sacharidy 5,5g 87,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz