Vepřová plec s hořčicí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřová plec s hořčicí

45 min. | hlavní chod | 1 762 kJ/porce | 4 porce

Vepřová plec s hořčicí

Vynikající oběd z vepřového.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1/2 svazektymián
30 gmáslo
4 polévková lžícehořčice
800 gvepřová plec

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 35
1.

Troubu předehřejte na 160 °C. Na pánvi rozpusťte máslo a omyté a osušené maso na něm ze všech stran opečte. Přeložte ho do zapékací mísy, osolte, opepřete a potřete hořčicí.

2.

Tymián nasekejte a rozložte na maso. Vložte do trouby a pečte asi 20 minut.

3.

Pak plec vyndejte, přikryjte alobalem a nechte ještě 5 minut dojít. Krájejte na plátky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 789,3kJ 1 762kJ
Bílkoviny 18,4g 41g
Tuky 11,9g 26,6g
Sacharidy 0,5g 1,2g
Cholesterol 70,3mg 157mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz