Bramborová pizza | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborová pizza

65 min. | hlavní chod | 1 881 kJ/porce | Italská kuchyně | 4 porce

bramborová pizza

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 gšunka
120 gslanina
2 ksvejce
2 kscibule červená
20 mlmléko
200 gsýr eidam
500 gbrambory

podle chuti

oregáno
olej
pepř černý mletý
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 35
1.

Brambory nakrájejte na kolečka. Rozložte je do velké kulaté formy nebo na plech vyložený pečicím papírem, osolte a opepřete.

2.

Brambory pečte asi 20 minut při teplotě 200 °C.

3.

Cibuli, slaninu a klobásu nakrájejte na kousky, sýr nastrouhejte najemno.

4.

Smíchejte vejce s mlékem, směs osolte a opepřete.

5.

Na horké předpečené brambory dejte šunku a cibuli.

6.

Pak vše posypte nastrouhaným sýrem a zalijte vaječnou směsí.

7.

Nakonec posypejte čerstvým rozmarýnem nebo sušeným oreganem.

8.

Bramborovou pizzu pečte ještě asi 15 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 614,3kJ 1 881,1kJ
Bílkoviny 8,5g 26g
Tuky 8,7g 26,8g
Sacharidy 9,5g 29,1g
Cholesterol 53,2mg 163mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz