Králík v marinádě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Králík v marinádě

115 min. | hlavní chod | 3 669 kJ/porce | 4 porce

Jehněčí kotletky v bylinkovém kabátě

Králík ve vynikající marinádě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kskrálík
1 polévková lžíceomáčka worcesterová
1/2 lžičkasůl
150 mlolej
2 kslist bobkový
2 polévková lžícepaprika červená mletá
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícehořčice
3 kuličkakoření nové
300 mlvoda
5 kuličkapepř černý celý
5 polévková lžícekečup
5 stroužekčesnek

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 90
2.

Na marinovací směs míchejte hořčici, kečup, olej, vodu a worcestr s kořením, přidejte nadrobno nasekanou cibuli a prolisovaný česnek.

3.

Touto marinádou důkladně králíka potřete, vložte do pekáče, zakryjte alobalem a marinujte 12 až 24 hodin.

4.

Druhý den maso v pekáčku, stále přikryté alobalem, vložte do předehřáté trouby a pečte na 200 °C zhruba 45 minut, pak alobal odstraňte a dalších asi 30 minut pečte na 180 °C.

5.

Podávejte s bramborami nebo hranolkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 522,7kJ 3 669,1kJ
Bílkoviny 8,8g 62g
Tuky 9,1g 64g
Sacharidy 2,4g 17g
Cholesterol 46,3mg 325mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz