Zelný závin z listového těsta
Vyzkoušejte tradiční závin, ale se zelím. Návštěvu určitě mile překvapíte!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 balíčektěsto listové
  1 kscibule kuchyňská
  1 ksvejce
  200 guzenina
  200 gsýr eidam
  50 gsýr hermelín
  500 gzelí červené kysané
  podle potřeby
kečup
  Postup přípravy
Čas přípravy: 30
    Čas vaření/pečení: 20
  1.
    Listové těsto rozválejte na pomoučněném vále.
2.
    Každou placku potřete kečupem a najemno nakrájenou cibulí.
3.
    Poté rozprostřete na těsto zelí, posypejte strouhaným sýrem a přidejte na kostičky nakrájenou uzeninu. Navrch položte plátky hermelínu.
4.
    Opatrně zaviňte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
5.
    Záviny potřete rozšlehaným vejcem a pečte ve vyhřáté troubě.
Hodnotit recept:

