Chilli con carne | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Chilli con carne

45 min. | hlavní chod | 2 955 kJ/porce | 4 porce

fazole, nejlepší recepty

Tradiční texaský pokrm.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kspepř černý mletý
1 lžičkakmín mletý
1 kostkabujón masový
1/2 lžičkakoření chilli
1/2 lžičkakoriandr mletý
2 ksmrkev
2 polévková lžíceolej olivový
3 kscibule kuchyňská
400 gmaso mleté míchané
6 stroužekčesnek
600 gfazole bílé sterilované

na ozdobu

1 kskoriandr lístky čerstvé

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 20
1.

Na oleji prudce opečte maso ze všech stran, přidejte očištěnou a nakrájenou zeleninu - cibuli na měsíčky, česnek najemno a mrkev na kostky.

2.

Osolte, ochuťte pepřem, chilli kořením, kmínem a koriandrem.

3.

Podlijte 400 ml vody a přiveďte k varu.

4.

Nakonec přidejte kostku bujónu a scezené fazole. Vařte dalších 15 minut.

5.

Podávejte ozdobené nasekaným koriandrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 710,4kJ 2 955,1kJ
Bílkoviny 7,1g 29,5g
Tuky 9,6g 39,9g
Sacharidy 14,5g 60,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz