Noky s petrželkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Noky s petrželkou

25 min. | příloha | 721 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Noky s petrželkou

Obyčejné noky můžete snadno obzvláštnit nasekanou petrželkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksvejce
1 lžičkamáslo
1 polévková lžícepetrželka nasekaná
160 gkrupice
370 mlmléko

podle potřeby

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 5
1.

Mléko s krupicí přiveďte k varu, mírně osolte, přidejte máslo a najemno nasekanou petrželku.

2.

Za stálého míchání uvařte hustou kaši, nechte vychladnout, poté vmíchejte rozšlehané vejce.

3.

Lžičkou nabírejte nočky a vařte v osolené vodě .

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 224,6kJ 721kJ
Bílkoviny 9,6g 5,6g
Tuky 5,7g 3,4g
Sacharidy 50,5g 29,7g
Cholesterol 129,6mg 76,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Ze StarDance vyřazená Fridrichová: Chladná…

V pondělním živém chatu StarDance zareagovala první vyřazená soutěžící Nora Fridrichová (42) na pochvalnou…

celý článek »

Krimi

Smrt hvězdy "S Jawou na cestách" Martina…

Felicie zmuchlaná jak papír po střetu se superbem, navíc po nehodě začala hořet. Podle kamarádů na…

celý článek »

Příběhy

Zoufalá máma ukázala, co dokáže heroin:…

Na sociální síti se objevil dojemný příspěvek Jennifer Salfen-Tracyové, v němž žádá o pomoc při pátrání…

celý článek »

Krimi

Co dělat, když máte doma tlejícího nebožtíka?…

Když nám umře někdo blízký, je sotva v našich silách zařídit pohřeb. Jenže co když mezi úmrtím a…

celý článek »