Vídeňský hot dog
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 ksbageta bílá
1 pláteksýr gouda
1 hrstzelí čínské
1 hrstcibule kuchyňská
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 8
1.
Proříznutý rohlík nebo bagetku dáme rozevřený na pekáček, na pečivo rozložíme plátek goudy a 3 min. zapečeme v troubě pod grilem.
2.
Poctivý vídeňský párek ohřejeme 3 až 5 min. v páře, položíme na roztavený sýr.
3.
Posypeme na delší nudličky nakrájeným čínským zelím a případně přidáme pár koleček cibule nebo kyselé okurky.
4.
Rohlík opatrně sklapneme a uprostřed můžeme propíchnout bambusovou jehlou na jednohubky.
5.
Pro jistotu nezapomeňte podávat s ubrousky.
Hodnotit recept: