Opilé švestky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Opilé švestky

20 min. | chuťovka | 534 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

švestky ve slanině. opilé švestky

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 mlslivovice
12 ksšvestky sušené
12 plátekslanina anglická

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 15
1.

Švestky propícháme vidličkou a naložíme je na 4 hodiny do slivovice.

2.

Pak každou švestku zabalíme do plátku anglické slaniny, spíchneme párátkem a špízy opečeme na pánvi.

3.

Nakonec je polijeme troškou slivovice a oflambujeme.

4.

Podáváme s čerstvým pečivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 241,4kJ 533,8kJ
Bílkoviny 4g 1,7g
Tuky 14,7g 6,3g
Sacharidy 5g 2,1g
Cholesterol 20,9mg 9mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz