Šneci z listového těsta s ořechovou náplní | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Šneci z listového těsta s ořechovou náplní

60 min. | moučník | 464 kJ/porce | 24 porcí

Šneci s ořechovou nádivkou

Levné recepty: Cena celkem za 24 kusů asi 80 Kč

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 balíčektěsto listové
200 gořechy

na potření

2 ksvejce

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 20
1.

Těsto rozválejte na pláty a rozdělte na 24 obdélníčků.

2.

Každý potřete ořechovým krokantem, zatočte a poskládejte sebe oskládejte vedle sebe do zapékací misky.

3.

Hotové šneky potřete vejcem a dejte péct do vyhřáté trouby.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 856,2kJ 464kJ
Bílkoviny 9,3g 2,3g
Tuky 35,4g 8,9g
Sacharidy 21,7g 5,4g
Cholesterol 96,7mg 24,2mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Timo zase otočil: Popřel sex s Mexičankou…

Situace kolem manžela Dominiky Gottové (46), Tima Tolkkiho (53), se mění z minuty na minutu. Maniodepresivní…

celý článek »

Praha - Zprávy

Mikulášský zázrak! Tatínek (55) při procházce…

Na Mikuláše při něm stáli všichni svatí! Tatínek (55) vzal své děti na procházku zimní Prahou, jejich…

celý článek »

Bydlení

Doma u Karly Mráčkové: Bývalá rosnička bydlí…

Byt, ve kterém žije oblíbená moderátorka Karla Mráčková, je stylový a elegantní. Předtím, než se…

celý článek »

VIP sport

Wimbledonský šampion Ivaniševič: Drsně sepsul…

Měl to být bezva tým! Jenže? Spolupráce superkouče Gorana Ivaniševiče (48) s tenistou Tomášem Berdychem…

celý článek »