Rukolový salát s červeným rybízem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rukolový salát s červeným rybízem

10 min. | salát | 672 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Rukolový salát

Osvěžující salát z rukoly, ozvláštněný rybízem je ideální jako osvěžující letní večeře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
100 grybíz
150 grukola
50 gsýr parmezán

zálivka

1 polévková lžícemed

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Oprané a omyté listy rukoly poskládejte do misky.

2.

Přidejte kuličky rybízu a nechte v lednici prochladit.

3.

Před podáváním navrch nastrouhejte parmazán a přidejte lžíci medu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 419,8kJ 671,7kJ
Bílkoviny 6,9g 11,1g
Tuky 4,6g 7,4g
Sacharidy 7,9g 12,6g
Cholesterol 8,1mg 13mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Hanka Krampolová opouští Bohnice a Jiří…

Po dlouhých měsících v léčebně konečně svoboda, i když jen dočasně. To nyní zažívá Hanka Krampolová…

celý článek »

Politika

Bitva o rozpočet ve Sněmovně: Babiš je ze…

Je to zákon roku a jeho schvalování ve Sněmovně tradičně provázejí bouřlivé emoce. Letos si první…

celý článek »

Politika

„Šmejděníčko“ u důchodkyně Klausové. Junior…

Byt jako ze škatulky a radost z vnoučat, tak vypadá stáří důchodkyně a bývalé první dámy Livie Klausové (75). „Šmejděníčko,…

celý článek »

Liga mistrů

Coufal o výměně dresu s Messim: Dohodneme…

Byl dobře naložený, usmíval se, vtipně reagoval. Třeba když na slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského…

celý článek »