Kuře na hořčici | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuře na hořčici

60 min. | hlavní chod | 2 583 kJ/porce | 4 porce

Kuře na hořčici

Levný a rychlý recept jistě oceníte, když zrovna nemáte moc ingrediencí v lednici. Stačí málo a z trouby se rozline božská vůně.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kskuře
1 kscibule kuchyňská
3 polévková lžícehořčice
4 plátekslanina

podle potřeby

olej
sůl
pepř černý mletý
víno bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 40
1.

Celé kuře naporcujte na 4 díly. Osolte, opepřete a potřete hořčicí.

2.

Na každý kousek dejte plátek slaniny a upevněte párátkem.

3.

Cibuli očistěte a nakrájejte na kolečka. Položte na dno pekáče a pokapejte olejem.

4.

Na cibuli dejte porce kuřete. Do pekáče vlijte víno a trochu vody. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 710,2kJ 2 583,2kJ
Bílkoviny 9g 32,8g
Tuky 9,7g 35,4g
Sacharidy 1,1g 4,1g
Cholesterol 45,5mg 165,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz