Nepečený dezert z piškotů s jahodami
Nechcete se zdržovat dlouhou dobu s přípravou dezertu? Moučníky bez tepelné úpravy jsou vděčné právě v letních měsících.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 balíčekpiškot cukrářský 
  100 mlsirup jahodový 
  2 polévková lžícecukr moučka
  250 mlšlehačka
  250 mlsmetana kysaná
  300 gjahody čerstvé
  na ozdobu
1 hrstkakao
  Postup přípravy
Čas přípravy: 30
    Čas vaření/pečení: 0
  1.
    Dno hranaté nádoby poklaďte cukrářskými piškoty, pokapejte jahodovým sirupem a potřete jedním kelímkem kysané smetany oslazené jednou lžící cukru.
2.
    Pak poklaďte plátky jahod a nechte 12 hodin v chladu.
3.
    Nakrájejte a ozdobte ušlehanou oslazenou šlehačkou, posypejte kakaem a ozdobte kousky jahod.
Hodnotit recept:


 
           
           
           
         
        