Zapečené brambory se zelím a špekáčky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečené brambory se zelím a špekáčky

65 min. | hlavní chod | 0 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Zapečené brambory

Stačí opravdu jen pár základních ingrediencí, které navíc nevyjdou draho. To, co z nich podle tohoto receptu vytvoříte, se stane oblíbenou večeří, která bude za do hodiny hotová!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 45
1.

Syrové oloupané brambory nakrájejte na plátky (asi 0,5 cm silné). To samé udělějte se špekáčky.

2.

Klaďte do zapékací mísy nebo jiné vhodné nádoby vždy ve vrstvě brambory, zelí, klobása. Posolte a opepřete.

3.

Postup opakujte, dokud se nespotřebují dané suroviny. Zakončete nejlépe vrstvou brambor.

4.

Nakonec brambory se zelím a klobásou zalijte smetanou a dejte zapékat do trouby na 180°C asi na 45 minut (záleží na vrstvení).

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz