Guláš v bochníku
Chybí vám kuchyně vašich babiček? Ráda byste zvládala českou klasiku bravurně jako ony. Některé recepty nejsou zase tak složité. Stačí následovat náš postup.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Na sádle orestujte najemno nakrájenou cibuli, přidejte maso a osmahněte. Stále míchejte.
Přidejte celé balení papriky a lžíci protlaku. Za neustálého míchání duste přibližně 5 minut.
Poté zalijte horkou vodou. Chcete-li mít guláš hodně tmavý, přidejte ještě půl balíčku papriky.
Dochuťte solí, pepřem, vložte kostku bujónu a kmín. Vařte, dokud není maso měkké.
Nakonec přidejte prolisovaný česnek a majoránku.
Guláš ještě zahustěte trochou hladké mouky rozmíchané ve studené vodě.
Podávejte v seříznutém a vydlabaném bochníku chleba.
Hodnotit recept: