Svařené víno s rozinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Svařené víno s rozinkami

10 min. | nápoj | Vánoce | 811 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Svařené víno s rozinkami

Víno s kořením a rozinkami zahřáté pod bod varu, podávané v teplých sklenicích.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 grozinky
200 mlvoda
4 ksbadyán hvězdička
4 kshřebíček celý
4 ksskořice celá
600 mlvíno bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Koření spolu s rozinkami a vodou (nebo ovocnou šťávou) poduste na mírném ohni.

2.

Přilijte víno a zahřejte pod bod varu.

3.

Přeceďte do šálků nebo sklenic.

4.

Svitky skořice nevyhazujte, jakmile vychladnou, poslouží k míchání místo lžičky nebo jako dekorace.

5.

Náš tip: Nápoj můžete zahustit také jablkem, které oloupete, nastrouháte a povaříte spolu s kořením a rozinkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 351,2kJ 811,4kJ
Bílkoviny 0,4g 1g
Tuky 0,2g 0,4g
Sacharidy 10g 23g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz