Krůtí maso s plackami
Bramborové placky jsou zapečeny s krůtím masem a jarní cibulkou se žampióny.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Hotové bramborové placky připravte v rozehřáté troubě podle návodu na obalu.
Krůtí maso umyjte a osušte papírovou utěrkou.
Maso nakrájejte na tenké pásky.
Jarní cibulku umyjte, osušte a nakrájejte na kolečka.
Žampióny očistěte a nakrájejte na větší kousky.
Na pánvi rozehřejte máslo s olejem.
Maso jemně opečte, opepřete a vyjměte z pánve.
Na pánev dejte zeleninu a nasekanou petrželovou nať.
Maso vložte opět do pánve a všechno 5 minut duste.
Do zapékací mísy poukládejte placky, přidejte maso se zeleninou.
Vše posypte strouhaným sýrem.
Mísu vložte do předehřáté trouby a zapečte asi 5 minut.
Hodnotit recept: