Bulharský Gjuveč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bulharský Gjuveč

45 min. | hlavní chod | 2 755 kJ/porce | Bulharská kuchyně | 4 porce

Vyzkoušejte gjuveč. Maso se zeleninou na bulharský způsob.

Zeleninový bulharský Gjuveč z vepřového masa, do kterého přidáme nakrájené fazolky,papriky, lilek a hrášek. Zapéká se v troubě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 ksceler
1 kscibule kuchyňská
1 ksmrkev
100 ghrášek
2 kslilek
200 gfazolky zelené čerstvé
3 kspaprika
3 ksbrambory
4 ksrajčata
500 gvepřové maso

na pánev

1 lžíceolej

podle chuti

saturejka
paprika červená mletá
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 45
1.

Maso nakrájejte na kostičky a osmahněte na oleji.

2.

Postupně přidávejte nadrobno nasekanou cibuli, mrkev, celer, část pokrájených rajčat a nakonec mletou papriku.

3.

Podlijte horkou vodou a chvíli duste.

4.

Mezitím na jiné pánvi poduste nakrájené fazolky, papriky, lilky, hrášek a na větší kusy nakrájené brambory.

5.

Takto připravenou podušenou zeleninu přidejte k poloměkkému masu, promíchejte.

6.

Navrch dejte plátky zbylých rajčat, posypejte saturejkou a zapečte v troubě.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 327,5kJ 2 754,9kJ
Bílkoviny 2,9g 24,7g
Tuky 4,2g 35,5g
Sacharidy 7,6g 63,9g
Cholesterol 10,4mg 87,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz