Azu po tatarsku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Azu po tatarsku

50 min. | hlavní chod | 379 kJ/porce | ostatní kuchyně | 8 porcí

Původní jídlo Tatarů, kteří si vepřovou plec nakládali do směsi z pepře, kari a červené papriky, je velmi chutné a pikantní.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 lžičkakoření kari
1 lžičkapepř černý mletý
1 lžičkasůl
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 kgvepřová plec
2 polévková lžícehořčice plnotučná
2 kscibule kuchyňská
3 polévková lžícekečup
4 polévková lžíceolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Vepřovou plec nebo ramínka nakrájejte na nudličky.

2.

Přidejte olej, hořčici, kečup, pepř, kari, sůl a červenou papriku.

3.

Cibuli oloupejte a nakrájejte. Přidejte k masu.

4.

Vše dobře promíchejte a v misce vložte na 24 hodin do ledničky.

5.

Druhý den směs na mírném ohni duste do měkka.

6.

Podávejte s rýží nebo s hranolky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 834,7kJ 378,7kJ
Bílkoviny 1,1g 0,5g
Tuky 17,3g 7,8g
Sacharidy 12,5g 5,7g
Cholesterol 0,2mg 0,1mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz