Rajčata provensálská | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rajčata provensálská

Rychlé recepty

Rajčata jsou potřena směsí z česneku, tymiánu, bazalky, petrželky a strouhanky a zapečené v troubě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 svazekbazalka čerstvá
1 svazekpetrželka kudrnka
1 špetkasůl
1 svazektymián čerstvý
3 polévková lžíceolej
4 stroužekčesnek
4 polévková lžícestrouhanka
4 ksrajčata

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Rajčata opláchněte a napříč rozřízněte.

2.

Česnek utřete se solí, promíchejte s natěmi tymiánu, bazalky a petželky.

3.

Přidejte strouhanku a dvě lžíce oleje.

4.

Směsí potřete rozkrojená rajčata.

5.

Zapékací misku vytřete zbylým olejem a dejte tam rajčata.

6.

Pečte v dobře vyhřáté troubě.

7.

Podávejte je jako přílohu teplá, jako studený předkrm nebo jako zákusek k vínu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 644,9kJ 1 293,1kJ
Bílkoviny 2,1g 4,2g
Tuky 11,4g 22,9g
Sacharidy 11,4g 22,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz