Kapr s ořechy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapr s ořechy

50 min. | hlavní chod | Vánoce | 2 218 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kapr potřený sardelovou pastou a nasekanými bylinkami, zapečený s máslem a ořechy. Podáváme s podušenou zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrstbylinky čerstvé
1 balíčekzelenina mražená
1 lžícesůl
3 lžícemáslo
4 lžíceořechy vlašské mleté
50 gpasta sardelová
800 gkapr

na obalení

1 lžícemouka hladká

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Porce kapra omyjte, osolte.

3.

Rybu obalte v hladké mouce a na rozpáleném oleji opečte porce kapra po obou stranách dozlatova.

4.

Hlubší zapékací mísu vymažte částí másla.

5.

Vložte do ní porce kapra, posypejte nahrubo nasekanými ořechy a poklaďte plátky másla.

6.

Ve vyhřáté troubě zapékejte asi 10 minut.

7.

Zeleninu (hrášek, celer, karotku, kukuřici) poduste na másle, mírně podlijte a dochuťte solí a bylinkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 705,1kJ 2 217,6kJ
Bílkoviny 11,9g 37,6g
Tuky 11,8g 37,3g
Sacharidy 3,5g 11,1g
Cholesterol 54,5mg 171,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz