Pikantní rýžová pánev | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní rýžová pánev

55 min. | hlavní chod | 1 140 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Rýže smíchaná s kabanosem, cibulí, rajčaty a pórkem je ochucena paprikou a pepřem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapaprika sladká
1 špetkapepř černý mletý
1 kspórek
1 špetkasůl
2 kscibule kuchyňská
250 grýže
30 gmáslo
300 gkabanos
425 grajčata loupaná

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 25
1.

Podle návodu na sáčku uvařte rýži.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

Salám oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

4.

Pórek očistěte, rajčata umyjte a nechte okapat. Šťávu z rajčat dejte stranou.

5.

Pórek i rajčata nakrájejte na větší kousky.

6.

V pánvi rozehřejte tuk, postupně přidávejte cibuli, salám a pórek.

7.

Směs duste za občasného míchání 2-3 minuty.

8.

Na závěr přidejte rajčata a rajčatovou šťávu.

9.

Nechte podusit na mírném ohni asi 5 minut.

10.

Okapanou rýži osolte, dochuťte paprikou a pepřem a smíchejte se salámem a zeleninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 324,6kJ 1 140,2kJ
Bílkoviny 1,9g 6,8g
Tuky 2g 6,9g
Sacharidy 13,6g 47,8g
Cholesterol 6mg 21mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz