Pikantní rýžová pánev
Rýže smíchaná s kabanosem, cibulí, rajčaty a pórkem je ochucena paprikou a pepřem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Podle návodu na sáčku uvařte rýži.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Salám oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
Pórek očistěte, rajčata umyjte a nechte okapat. Šťávu z rajčat dejte stranou.
Pórek i rajčata nakrájejte na větší kousky.
V pánvi rozehřejte tuk, postupně přidávejte cibuli, salám a pórek.
Směs duste za občasného míchání 2-3 minuty.
Na závěr přidejte rajčata a rajčatovou šťávu.
Nechte podusit na mírném ohni asi 5 minut.
Okapanou rýži osolte, dochuťte paprikou a pepřem a smíchejte se salámem a zeleninou.
Hodnotit recept: