Šumavská zvěřinová směs | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Šumavská zvěřinová směs

20 min. | hlavní chod | 666 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Srnčí kýta s kuřecími játry, žampióny, cibulí a slaninou je ochucena vínem a tymiánem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 dlvíno červené
1 polévková lžícekečup
1 polévková lžíceolej
100 gcibule kuchyňská
120 gžampióny čerstvé
200 gjátra kuřecí
400 gkýta srnčí
80 gslanina anglická

podle chuti

tymián
sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 5
1.

Maso a játra omyjte a nakrájejte na nudličky.

2.

Na pánvi rozehřejte olej, maso a játra na něm opečte.

3.

Žampióny očistěte a nakrájejte na plátky.

4.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

5.

Anglickou slaninu nakrájejte na nudličky.

6.

Žampióny, cibuli i slaninu přidejte k masu a společně pečte za stálého míchání další 1 minutu.

7.

Poté přidejte víno, tymián a vše prohřejte.

8.

Podávejte s bramborovými placičkami nebo různě upravenými brambory.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 257,6kJ 666,4kJ
Bílkoviny 1,4g 3,5g
Tuky 4,8g 12,3g
Sacharidy 2,1g 5,6g
Cholesterol 4,6mg 12mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz