Banánový pudink z čerstvého ovoce | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Banánový pudink z čerstvého ovoce

13 min. | dezert | 1 203 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Banánový pudink z čerstvého ovoce

Pokud nemáte doma prášek na pudink, nezoufejte a udělejte pudink, jak jej dělávaly naše maminky - z čerstvého ovoce, konkrétně z banánu.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lmléko
2 ksbanán čerstvý
2 polévková lžícecukr
3 polévková lžíceškrob bramborový

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 8
1.

Banán oloupeme a rozmixujeme, přidáme mléko, bramborový škrob solamyl a cukr.

2.

Uvedeme k varu a vaříme 8 minut, dokud hmota nezačne houstnout.

3.

Takto připravený pudink nemá tu chemicky nádherně žlutou barvu, nicméně máte jistotu, že neobsahuje žádná barviva.

4.

Do poháru vložíme piškoty polité sirupem, na ně dáme kousky banánu, přelijeme banánovým pudinkem.

5.

Zdobíme dle chuti čerstvým banánem, šlehačkou a oplatkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 311,2kJ 1 202,8kJ
Bílkoviny 2,2g 8,4g
Tuky 1,1g 4,1g
Sacharidy 14g 54,1g
Cholesterol 3,9mg 15mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz